Μοντέρνα Κουζίνα Talea

Μια κουζίνα , πολλές ποροσωπικότητες! Ο σχεδιασμός της Talea είναι μια τέλεια ισορροπία του παραδοσιακού ύφους με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Είναι ευέλικτη και μπορεί να συνδυάσει πολλά στυλ μέσα στον χώρο. Διατίθεται σε τρείς αποχρώσεις και τα πόμολα είναι ενσωματωμένα στα πορτάκια. 

>>>


Μοντέρνα Κουζίνα Fiorella

Στην δημιουργία της Fiorella δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στους ελεύθερους συνδυασμούς χρωμάτων , υλικών και εξαρτημάτων ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση έκφρασης μεταξύ κουζίνας - σαλονιού με χώρους για χαλάρωση και λειτουργικές γωνίες.  Τα πορτάκια είναι Laminate 22 χιλιοστά πάχος με πλάισιο και διατίθενται σε 5 αποχρώσεις ξύλου με φινίρισμα MATRIX.

>>>


Μοντέρνα κουζίνα Isla

Μια κουζίνα που επιτρέπει μεγάλη ελευθερία έκφρασης. Μπορεί να μεταμορφωθεί και να δημιουργίσει ένα περιβάλον διαβίωσης που να είναι σύγχρονο βιομηχανικό και ρομαντικό μαζί...!! Το υλικό Polimerico από το οποίο είναι κατασκευασμένη είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εύκολης συντήρησης. 

>>>


Μοντέρνα Κουζίνα Oriente

Οταν η κουζίνα δημιουργεί το περιβάλον που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα!

Θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά μπορείτε να συνδυάσετε επιφάνειες Laminate 22 χιλιοστών πάχους , σε τρείς αποχρώσεις ξύλου και τέσσερα προτότυπα φινιρίσματα τσιμέντου.

>>>


Μοντερνα κουζίνα Zenzero

Η κουζίνα που ξεχωρίζει ! Τα πορτάκια έχουν πάχος 28 χιλιοστά, από ξύλο δρυός με εμφανή ρόζους. Υπάρχει και σε λακαριστή έκδοση σε εκατοντάδες διαφορετικά χρώματα. Οι συνθέσεις είναι ατελείωτες με τα έπιπλα σαλονιού που συνδέονται με την κουζίνα και ενσωματώνουν την αισθητική με την λειτουργικότητα. 

>>>


Μοντέρνα κουζίνα Linea Glam

Μοντέρνα κουζίνα Cedro - Timo

Μοντέρνα κουζίνα Guadra glam

Μοντέρνα κουζίνα Bianca

Μοντέρνα κουζίνα Brilliante - Cristallo

Μοντέρνα κουζίνα Arcobaleno - Sole

Μοντέρνα κουζίνα Cacao - Mango

Μοντέρνα κουζίνα Paragon glam

Μοντέρνα κουζίνα Gioia

Μοντέρνα κουζίνα Avena

Μοντέρνα κουζίνα Melissa

Μοντέρνα κουζίνα Anice

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.

powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες